Info

Make it Yours is een bedrijfje in handgemaakte sieraden en leuke accessoires. Waarin veel mogelijk is! Dit kan omdat de sieraden handgemaakt wordt en hier veel variatie in kan zijn. Daarnaast geeft Make it Yours workshops aan volwassenen en kinderen. 

 

Ik, Priscilla, ben begonnen met dit bedrijfje nadat ik lang de hobby heb gehad om sieraden te maken. Ik zal mijzelf even verder voorstellen, Ik ben Priscilla, 24 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in Alphen aan den Rijn. 

Ik ben begonnen met sieraden maken als hobby, eigenlijk al toen ik een stuk jonger was. Toen ik ben gaan studeren heb ik het sieraden maken even gelaten. Nu ik afgestudeerd ben heb ik dit weer opgepakt. Ik ben een cursus gaan volgen en vooral veel gaan oefenen. Nu heb ik natuurlijk niet voor niets gestudeerd en doe ik het sieraden maken naast mijn werk in de Kinder- en jeugdpsychiatrie. Onwijs leuk en mooi werk om te doen! :)

Ik maak de sieraden zelf, mocht je voorkeur hebben voor kleuren of model, of een bepaalde wens hebben. Er is veel mogelijk, laat het weten en Make it Yours! Heb je vragen of wil je meer weten, stuur me een berichtje via de contactpagina!

 

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, volg @makeityours.x op Facebook of Instagram.